Jeg tilbyder


Herunder kan du se hvilke services, jeg tilbyder i øjeblikket. Hvis du har ønsker eller idéer til en noget, der ikke står herunder, så tøv endelig ikke med at kontakte mig for en uforpligtende forespørgsel.

Individuelle konsultationer

Har du problemer med at klippe din hunds negle, børste den, soignere den eller på anden måde håndtere den, så tilbyder jeg hjælp og rådgivning.

Kurser &

online forløb

Jeg tilbyder kurser i håndtering og online forløb i specifikke problemstillinger. Her kan du desuden finde minikurser og

trin-for-trin vejledninger

Trænings

forløb

Jeg tilbyder praktisk hjælp til din træning i håndtering eller dyrlægeskræk.

Et forløb består af minimum 5 gange - dog ofte længere tid ved tunge problemstillinger

Foredrag & Uddannelse

Jeg holder foredrag om dyrlægeskræk og håndteringsproblematikker  for veterinærfagligt personale, hundeklubber, organisationer og hundeejere

Katrine er dygtig, inspirerende og humoristisk - og en absolut fantastisk foredragsholder indenfor emnet omkring dyrlægeskræk.  

Lisbeth Jørgensen

Veterinær Konsulent & Team-leder, Ceva

Katrine er en kæmpestor inspirationskilde for undertegnede. Hun formidler på en humoristisk og kærlig måde, at der ikke findes quick-fixes, når det gælder dyrs træning og tilvænning til det, der ikke lige er så rart.

Camilla Fog

Hundeejer

Super godt initiativ og på høje tid, at de gode principper for forebyggelse af dyrlægeskræk bliver udbredt, både blandt ejere og os, der arbejder professionelt med dyrene. Elsker den måde Katrine bruger humor til at sprede budskabet og bakker 100 % op om projektet!

Yvonne Thomsen

Aut. veterinær-sygeplejerske & Katteskoleinspektør

 

Tak for et fantastisk online kursus. Det har virkelig overgået alle mine forventninger. Vi havde aldrig vovet at håbe, at Juno kunne lære så meget ved hjælp af dine gode  trænings-optagelser. Hun er blevet en meget gladere og tillidsfuld hund.

Winnie Keller

Hundeejer

Kontakt mig


Email

stop@dyrlaegeskraek.dk

Mobil

30271143

Firma adresse

Bregnerødvej 125, 3460 Birkerød

Skal vi mødes online?

Copyright © 2019 Dyrlægeskræk All rights reserved