Negleklipning på dyreklinikken


Negleklipning er den største udløser af dyrlægeskræk og paradoksalt nok også en af de hyppigste procedurer på klinikken.

 

Alle hunde har negle, der skal klippes!

 

Det kræver varsomhed og fokus på den adfærdsmæssige tilgang at skabe gode oplevelser med negleklipning på klinikken - og derved undgå skræmte patienter og håndteringsmæssige problemstillinger.  Dette kursus fortæller dig hvordan!

Kursets indhold


Kurset giver dig den vigtige viden om, hvordan angst for negleklipning opstår, hvordan du kan forebygge den på din klinik og hvordan du kan hjælpe ejerne til at se vigtigheden af en positiv tilgang til negleklipning.

 

Herunder kan du se, hvilke emner, der blandt andet bliver gennemgået i kurset. 

 • Hvorfor interessere sig for negleklipning på klinikken

  Vi gennemgår de vigtige årsager til, hvorfor enhver klinik, der vil sin forretning og sine patienter det bedste, bør have fokus på denne oversete problemstilling.

 • Hvorfor bliver hunde bange for at få klippet negle

  Forståelse af angsten er en vigtig forudsætning for at forebygge og løse problemer med negleklipning

 • Hvordan bør klinikken forholde sig

  Du får en klar anbefaling af, hvilken holdning klinikken bør anlægge, som gavner alle.

 • Hvad kan DU gøre på klinikken

  Du får konkrete tips til, hvordan du får hunden til bedre at acceptere din håndtering samt min træningsplan for hvalpe og unghunde, der skal lære at få klippet negle.

 • Hunden, der allerede ER bange

  Du får gennemgået de overordnede principper og handlingsplan for de hunde, der allerede er bange for at få klippet negle.

 • Distraktion - kan det bruges

  Du lærer hvornår det er godt at bruge distraktion - og hvornår det IKKE er. Du lærer også hvordan du bruger distraktion rigtigt og hvad der kan ske, hvis du ikke gør.

 • Information af hundeejerne

  Der er ingen tvivl om, at information er vejen frem! Men hvad skal du egentlig sige til hundeejerne? Du får forslag til gode vendinger og synsvinkler. Køber du en "klinikpakke", får du samtidig adgang til de specialudviklede ressourcer til hjælp i din hverdag samt rabat på udvalgte kurser og klientaftener.

Fordele ved kurset


 • Fra én fagperson til en anden

  Kurset er specifikt målrettet veterinærfaglige og deres hverdag i praksis - og udarbejdet af en, som kender til rutinerne på klinikken.

 • Online frihed

  Tilgå kurset fra din mobil, tablet eller computer når og hvor, du har lyst!

 • Adgang til special udviklede ressourcer

  Hvis du køber klinikpakken, får du tilsendt print af ressourcerne - lige til at tage i brug på DIN klinik. Flere print kan bestilles efterfølgende.

   

 • Let tilgængeligt materiale

  Den vigtige viden serveres i en række korte og letforståelige videoer.

Klinikpakken


I en travl og til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften, er det ikke altid muligt at bruge den nødvendige tid på rådgivning. Med kurset følger derfor specialudviklede ressourcer, som bakker op om dit budskab. Ressourcerne gør din hverdag nemmere uden at gå på kompromis med din viden og dit informationsniveau!

Klinikpakken indeholder - udover online kurset "Negleklipning på klinikken" -  disse special udviklede ressourcer:

 • Klient flyers, med tips til negleklipning, trin for trin indlæring af negleklip og vejledning i hvordan de klipper. Perfekte i hvalpemapperne og til generel udlevering! (Print,100 stk.)

 • Hvalpeprogram med negleklippekort og certifikat på fuldførelse til belønning af klienternes tålmodighed og synliggørelse af vigtigheden af at gå varsomt frem (Print, 100 stk.)

 • Redigerbart procedure udkast til sikring af en ensartet håndtering af negleklipning på klinikken. Brug det som det er eller ret det til, så det passer til DIN klinik (download)

 • Informationsskilt i lamineret print til venteværelset eller skranken oplyser om klinikkens holdning til negleklip og  sikrer forventningsafstemning INDEN konsultationen går i gang. Resultatet er et minimalt tidsforbug på diskussion (1 stk)

 • Forslag til SoMe opslag lige til at copy-paste ind på din kliniks facebook eller instagram side og reklamere for jeres omtanke (download)

   

   

  (Yderligere print kan herefter bestilles online) 

Med disse ressourcer kan du på en let og tidsbesparende måde sikre dig, at hundeejerne får den nødvendige viden med hjem og dermed give dem de bedste betingelser for en positiv negleklipning - også selvom du har travlt!

Alle, der køber en klinikpakke, får desuden følgende fordele

 • Minimum 20 % rabat*

  På mit dybdegående onlinekursus "5 trin til at få din hund til at elske negleklipning". Kurset sætter dig i stand til at hjælpe de angste hunde til en positiv og frivillig negleklipning via trinvis træning. Uundværligt for de adfærds- og træningsinteresserede!

 • Minimum 10 % rabat*

  klientaftener på din klinik. Giv dine klienter mulighed for at lære mere om negleklipning, frivillig håndtering eller dyrlægeskræk. Mulighederne er mange for at skabe aktiviteter på DIN klinik.

   

   

  * Jo flere ansatte, desto større rabat!

I tvivl?

Hør her, hvorfor du ikke bare kan lade en af veterinærsygeplejerskerne tage kurset

Priser på klinikpakker

 

Jo flere ansatte, desto større besparelse pr. kursus. Hver ansat får sit eget login til kursus siden.

Lille

1-5 ansatte

2.542 kr.*

op til

10 % rabat

pr. ansat

Mellem

6-10 ansatte

4.208 kr.*

op til

20 % rabat

pr. ansat

Stor

11-15 ansatte

5.398 kr.*

Op til

30 % rabat

pr. ansat

XL

Over 15 ansatte

6.112 kr.*

Mindst

30 % rabat

pr. ansat

*Alle priser på klinik pakker er excl. moms

Hvad siger andre om kurset?


Iben Meyer

Dyreadfærdskonsulenten


Jeg kender ikke ret mange, der ved så meget om det her emne, som Katrine gør. Jeg kender INGEN, der brænder lige så meget for at hjælpe hunde, ejere og veterinært personale med at skabe gode dyrlægebesøg. Og negleklip er bare en ting, som kan gøre forskellen mellem dyrlægeglæde og dyrlægeskræk. Det her er et godt og vigtigt kursus - jeg håber, at ALLE dyreklinikker investerer i det!

Pernille Blok-Riisom

Adfærdsdyrlægen


Kurset forklarer konkret, hvorfor det er afgørende at fokusere på positive oplevelser med negleklipning på sin klinik. Der er fokus på det forebyggende aspekt og kurset giver dig viden og materialer, så du kan markedsføre dig som en "negleklipsvenlig klinik" fremover. Jeg ville ønske, at dette kursus var obligatorisk for alle nyuddannede dyrlæger og veterinærsygeplejersker!

Ofte stillede spørgsmål


Herunder kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende kurset "Negleklipning på dyreklinikken"

Jeg er dyrlæge - er kurset for mig?

Ja, kurset egner sig lige godt uanset om du er dyrlæge eller veterinærsygeplejerske! Vi står alle på klinikken og håndterer hunde med negle, der skal klippes - eller snakker med ejere, der søger råd og vejledning. 

Jeg er vsp - er kurset for mig?

Har elever glæde af kurset?

Hvad hvis man ikke interesserer sig for adfærd?

Jeg er erfaren i adfærd - er kurset noget for mig?

Jeg er dyrlægestuderende - er det her for mig?

Hvor langt er kurset?

Jeg vil gerne hjælpe de bange hunde, kan jeg det efter dette kursus?

Kender du andre, der ville have glæde af dette kursus?

Skal vi mødes online?

Copyright © 2019 Dyrlægeskræk All rights reserved