NYT OG BANEBRYDENDE KONCEPT 

VI INTRODUCERER

"GODT NYTÅR - MED HUND"

Slut med kurser, der lader dig sejle din egen sø! 

 

Nu kan du blive holdt i hånden af eksperter gennem hele processen, mens du lærer din hund ikke at være bange for fyrværkeri.

Noget af det aller sværeste i behandlingen af lydangst er nemlig at træne RIGTIGT og at træne VEDHOLDENDE.

 

Som medlem af "Godt nytår - med hund", får du derfor hjælp og støtte gennem hele processen samt den rigtige viden doseret på det rette tidspunkt.

Som medlem af "Godt nytår - med hund" får du

 • Månedlig undervisning i online portalen

  Slip for at søge viden mellem tvivlsomme kilder på nettet. Få adgang til undervisning i vores online portal. Du kan tage undervisningen, når det passer dig!

 • Strukturering af din træning

  Vi har sat træningen og de andre tiltag i system for dig. Vi sætter dig i gang med opgaverne i den rigtige rækkefølge og holder dig i hånden helt frem til nytåret 2020!

 • Træning og motivation i top

  Vi hjælper dig med at holde motivationen oppe, så du når dit mål. Inspiration og ugentlige indspark i facebookgruppen holder dig til ilden.

 • Sammenhold der gør dig stærkere

  Du bliver en del af et unikt online fællesskab, hvor alle kender til udfordringen med en lydfølsom hund. I vores lukkede facebook gruppe kan du få svar på spørgsmål, støtte og opbakning og lade dig inspirere af de andre hundeejere.

  Vi er med dig helt frem til nytår 2020!

  I "Godt nytår - med hund" giver vi dig viden, støtte og opbakning i din træning - helt frem til nytåret 2020. Du får kort sagt de bedste betingelser for at komme godt igennem nytåret med din hund. Medlemskabet løber fra 1.maj til 31.december.

  • Veldokumenteret viden

   Du får den nyeste viden om lydangst og hvordan man behandler den.

   Hver måned får du online undervisning om et emne med relevans for nytårsangst. Du vil her få øvelser og andre tiltag, som du skal arbejde med til næste undervisning

  • Bliv holdt til ilden - og i hånden

   Hver uge får du ideer, inspiration og nyttige fif til din træning og du får løbende adgang til videoer og pdf filer, der bla. beskriver og viser de øvelser, du skal arbejde med. Vi hjælper dig med at holde motivationen oppe og træningen i gang.

  • Online medlemskab

   Medlemskabet løber fra 1. maj til 31. december og kan  enten betales som en engangsbetaling på 2400,- kr eller i 8 månedlige rater á 350 kr. 

  • For alle hunde

   Medlemskabet er for alle hunde i alle aldre - både dem, der allerede ER bange, men også dem, der ikke skal blive det. 


  OVERSIGT OVER EMNER, DER UNDERVISES I

  MAJ

  JUNI

  JULI

  AUGUST

  SEPTEMBER

  OKTOBER

  NOVEMBER

  DECEMBER

  Hvad siger andre, som vi tidligere har hjulpet?

  Hermed en lille update angående Tjavs. Det går simpelthen så fint med hensyn til nytårskrudt. Han hverken halser eller ryster, er blot kontaktsøgende, hvilket jo er helt fint. Så det har klart hjulpet med hjælp og træning.

   

  Mette Rosenstrøm

  Hundeejer


  Det gik så fint med Polly nytårsaften. Vi fulgte planen, hun både spiste og hyggede med sin hjernegymnastik. Hun brugte også sin "Kong" bold plus regn af godbidder. Ingen rysten eller hyperventilation. Så vi kunne nyde en "stille" aften med Polly.

  Mona Graae

  Hundeejer


  Takket være din træningsplan kom vi igang med træningen i tide og havde en cool unghund, som ikke rørte et øre nytårsaften!

   

   

   

  Ann Kristina Lind

  Hundeejer


  Mød teamet bag konceptet

  Mød de to dedikerede fagpersoner, der har udviklet dette unikke koncept

  VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

  Katrine Hammer

  Katrine Hammer er hundetræner og aut. veterinærsygeplejerske. Hun har rådgivet hundeejere om nytårsangst i næsten 18 år som veterinærsygeplejerske på dyreklinik.

  Hun er desuden Level 2 Fear-Free Certified Practitioner og er stifter af online initiativet "Dyrlægeskræk", der hjælper fagpersoner og hundeejere med at forebygge og behandle dyrlægeskræk. 

  Katrine arbejder nu fuldtid med online kurser, foredrag og undervisning af hundeejere og veterinærfagligt personale.

  DYRLÆGE

  Iben Meyer

  Iben Meyer er uddannet dyrlæge og Adfærdsbehandler og har taget en Phd. i etologi på københavns universitet. 
  Iben er Level 2 FearFree Certified Practitioner og underviser de veterinærstuderende i adfærd på KU SUND. Iben arbejder fuldtid i sin adfærdsbehandler praksis "Dyreadfærdskonsulenten", hvor hun hjælper dyreejere med at løse adfærdsproblemer - herunder lydangst. Hun har holdt flere foredrag om lydangst for veterinærfagligt personale.

  Hvad siger andre om os som undervisere?

  Ibens store engagement og opdaterede viden indenfor området bliver formidlet på en både let forståelig og humoristisk måde med fokus på både forebyggelse og håndtering af hunde med nytårsangst

   

  Helle Texel

  Nordic Technical Manager, Ceva


  Katrine er dygtig, inspirerende og humoristisk - og en absolut fantastisk foredragsholder indenfor emnet omkring dyrlægeskræk. Katrine sætter tanker

  igang omkring hvad der kan ændres og diskussioner omkring hvad der kan lade sig gøre og ikke lade sig gøre.

  Lisbeth Jørgensen

  Veterinær Konsulent & Team-leder, Ceva Animal Health


  Tilmeld dig idag !

  Udfyld formularen herunder

  Ofte stillede spørgsmål

  Her er svar på de spørgsmål, som de fleste stiller


  • 1. Hvor foregår det henne?

   "Godt nytår - med hund" foregår udelukkende online. Du kan derfor deltage uanset hvor i landet (eller udlandet) du bor. 


  • 2. Jeg ved allerede noget om lydtræning, får jeg så noget ud af det?

   Ja! Vi har netop lavet dette koncept, fordi vi kan se, at viden alene ikke hjælper. Det, der er det sværeste, er at få struktureret din træning rigtigt - og få det gjort!  Derfor holder vi dig til ilden og sørger for, at du ikke mister motivationen undervejs. Og så sørger vi selvfølgelig for at få al den nyeste viden videregivet til dig, så du er helt up to date på dette område.


  • 3. Min hund er ikke bange, så er det vel ikke for mig?

   Jo! Erfaringen viser, at mange hunde bliver bange med tiden, hvis ikke du sørger for at træne tilvænning til fyrværkeri. Og det er bare MEGET nemmere at forebygge angsten end at behandle den! Alle hundeejere gør derfor klogt i at huske at få dette element med i den regelmæssige træning af hunden - også selvom hunden på nuværende tidspunkt ikke viser tegn på angst. 


  • 4. Jeg har prøvet at træne med lyd cd, men min hund er ligeglad, når det kommer fra højtaleren, så er der vel ikke så meget jeg kan gøre?

   Jo, der er mange andre fronter, du kan og bør sætte ind på også. Lydtræning er meget mere end fyrværkerilyde på cd! Desuden er en af udfordringerne netop at få generaliseret din lydtræning til også at omfatte lydene udendørs - og det hjælper vi dig med. Og så har vi også et par andre tips til, hvordan du kan bruge dit lydspor konstruktivt.


  • 5. Kommer der også noget om, hvad jeg skal gøre, hvis der opstår en akut lydangst situation på en af mine gåture?

   Ja! Bare rolig - vi har tænkt på det hele:-)


  • 6. Får jeg også vejledning i hvilken type nytårsmedicin, der er bedst og hvad jeg kan gøre, når min hund er bange?

   Ja! Når vi nærmer os den sidste del af året har vi masser af information og vejledning omkring medicinering og beroligende kosttilskud m.m. Det vil dog altid være din egen dyrlæge, der udskriver medicin til dig.


  • 7. Hvornår starter og slutter kurset?

   Selve kurset starter 1. maj, men der ligger allerede lidt materiale klar til dig i online portalen. Du kan tilgå materialet, så snart du har tilmeldt dig. Kurset slutter d. 31. december 2020.


  • 8. Hvor meget tid skal jeg regne med at sætte af til træning?

   For optimale resultater skal du regne med at sætte ca. 10-15 minutter af til træning om dagen. 


  Tilmeld dig idag og få de bedste forudsætninger for et godt nytår - med din hund!

  © Copyrights by Godt Nytår - med hund. All Rights Reserved.