• Find ud af hvorfor enhver dyreklinik bør fokusere på negleklipning

  • Opdag de 2 hyppige veje til angst

    Og hvorfor det at give godbidder ikke er nok

  • Mød "Hjørnestens-modellen"

    Og opdag hvorfor negleklipning slet ikke er så simpelt, som vi går og tror

  • Få en handlingsplan for hunde, der allerede er bange

    Du får gennemgået de overordnede principper og handlingsplan for de hunde, der allerede er bange for at få klippet negle.

  • Bliv mester i gode negleklipningsoplevelser

    med konkrete tips til, hvordan du skaber en god oplevelse, får hunden til bedre at acceptere din håndtering samt min træningsplan for hvalpe og unghunde, der skal lære at få klippet negle.

  • At ensrette indsatsen og lægge en strategi

    Med den redigerbare template har klinikken snart fået en fyldestgørende negleklipningsprocedure og kan glæde sig over den fælles strategi

  • Information af hundeejerne er vigtig

    Men den rigtige information er vigtigere! Hvad skal du egentlig sige til hundeejerne? Du får forslag til gode vendinger og synsvinkler samt adgang til de specialudviklede ressourcer , som gør din hverdag nemmere.



  • Kurset er specifikt målrettet veterinærfaglige og deres hverdag i praksis - og udarbejdet af en, som kender til rutinerne på klinikken.

  • Tilgå kurset fra din mobil, tablet eller computer når og hvor, du har lyst!

  • Den vigtige viden serveres i en række korte og letforståelige videoer.

  • 20 % rabat

    På mit dybdegående onlinekursus "5 trin til at få din hund til at elske negleklipning". Kurset sætter dig i stand til at hjælpe de angste hunde til en positiv og frivillig negleklipning via trinvis træning. Uundværligt for de adfærds- og træningsinteresserede!

  • 10 % rabat

    klientaftener på din klinik. Giv dine klienter mulighed for at lære mere om negleklipning, frivillig håndtering eller dyrlægeskræk. Mulighederne er mange for at skabe aktiviteter på DIN klinik.

Hvad siger andre om kurset?


Iben Meyer

Dyreadfærdskonsulenten


Jeg kender ikke ret mange, der ved så meget om det her emne, som Katrine gør. Jeg kender INGEN, der brænder lige så meget for at hjælpe hunde, ejere og veterinært personale med at skabe gode dyrlægebesøg. Og negleklip er bare en ting, som kan gøre forskellen mellem dyrlægeglæde og dyrlægeskræk. Det her er et godt og vigtigt kursus - jeg håber, at ALLE dyreklinikker investerer i det!

Pernille Blok-Riisom

Adfærdsdyrlægen


Kurset forklarer konkret, hvorfor det er afgørende at fokusere på positive oplevelser med negleklipning på sin klinik. Der er fokus på det forebyggende aspekt og kurset giver dig viden og materialer, så du kan markedsføre dig som en "negleklipsvenlig klinik" fremover. Jeg ville ønske, at dette kursus var obligatorisk for alle nyuddannede dyrlæger og veterinærsygeplejersker!

Ofte stillede spørgsmål


Herunder kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende kurset "Negleklipning på dyreklinikken"

Jeg er dyrlæge - er kurset for mig?

Jeg er vsp - er kurset for mig?

Har elever glæde af kurset?

Hvad hvis man ikke interesserer sig for adfærd?

Det er ikke muligt at opdele et dyr i en fysiologisk og en adfærdsmæssig udgave - det kommer sammen i én pakke. Og hvad enten du vil det eller ej, så agerer du med dyrets adfærd, når du behandler det i klinikken. Så hvorfor ikke få et minimum af viden, så du også gør det lige så godt, som alt det andet, du laver?

Jeg er erfaren i adfærd - er kurset noget for mig?

Jeg er dyrlægestuderende - er det her for mig?

Hvor langt er kurset?

Jeg vil gerne hjælpe de bange hunde, kan jeg det efter dette kursus?

Kender du andre, der ville have glæde af dette kursus?